Promotivna vožnja sarajevskom žičarom uz Sony Xperia iskustvo

Sony i BH Telecom pozivaju na druženje i učešće u konkursu za najljepšu fotografiju sa sarajevske žičare

0
1352
Selfie uradi i urami: Dobra prilika da se osvoji Sony Xperia

Sony Xperia i BH Telecom organizuju u subotu, 9. juna (od 11 do 17 sati) posebno druženje na sarajevskoj žičari u okviru kojeg će najkreativniji posjetioci moći osvojiti Sony Xperia mobitele i druge prigodne poklone.
“Ovom akcijom želimo iskustvo vožnje sarajevskom žičarom učiniti još posebnijim kroz promociju aktuelne ponude Sony Xperia mobilnih telefona i svim posjetiteljima pružiti priliku da se dobro zabave uz korištenje Sony uređaja tokom vožnje“ istakla je Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade distribution, koja je ovlašteni distributer Sony mobilnih telefona za BiH.
Svi posjetioci će nakon registracije, tokom vožnje žičarom imati priliku testirati Xperia telefone sa fokusom na fotografisanje jedinstvenih selfie fotografija. Vlastitim fotografijama, postavljenim isti dan na društvenim mrežama, sa posebnim oznakama pod sloganom ‘Selfie uradi i urami!’, omogućeno je i učešće u konkursu za tri najljepše fotografije čije vlasnike ćemo obradovati sa Sony Xperia mobilnim telefonima.
Pored toga, svi oni koji posjete sarajevsku žičaru u navedenom terminu imat će priliku da svoje najljepše fotografije nastale Sony Xperia uređajima isprintane dobiju na poklon i ponesu ih kao lijepu uspomenu u posebno kreiranim ramovima (više o uslovima nagradnog konkursa na www.bhtelecom.ba).
Posjetioci će imati priliku da testiraju i koriste Sony Xperia XA2, veoma elegantan pametni telefon sa impresivnim ekranom i sjajnim performansama i Sony Xperia L1 koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim svojim izgledom, karakteristikama i cjenovnom pristupačnosti kroz ponudu BH Telecoma.
“Oba modela se nalaze u našoj ponudi i mogu se dobiti već za 1 KM u paketima NOLIMIT L, ili NOLIMIT XXL. Ovim putem pozivam sve građane da svoje slobodno vrijeme ove subote iskoriste za izlet i vožnju sarajevskom žičarom, a mi obećavamo da dobro druženje neće izostati“, istakla je Nađa Lutvikadić-Fočo, PR menadžerica BH Telecoma.