AUDI B2B RUN: Očekuje se učešće više od 1200 trkača iz preko 150 kompanija

0
1738
Dino Bratović, Lejla Arifagić-Džidić, Jasmin Mehić i Lejla Softić na pres-konferenciji

AUDI B2B RUN i ove godine će na Vilsonovom šetalištu okupiti veliki broj kompanija, institucija i organizacija na poslovnoj utrci i najvećem Afterwork party-u koji će se održati 27.09.2018. u Sarajevu.
Utrka je namijenjena isključivo poslovnoj zajednici te na jednom mjestu okuplja uposlenike kompanija koji udruženi u ekipe brane boje svojih timova i na taj način grade bolju povezanost sa kolegama izvan radnog okruženja.
Prošlogodišnje izdanje AUDI B2B RUN utrke u Sarajevu oduševilo je bosanskohercegovačku poslovnu zajednicu, stoga, sudeći po broju do sada prijavljenih timova, ove godine očekuje se učešće više od 1200 trkača iz preko 150 kompanija.
“Po otvaranju ovogodišnjih prijava značajan broj prošlogodišnjih učesnika prijavio je svoje učešće sa proširenim brojem trkača, što nam je najbolji pokazatelj da je B2B RUN u BiH prepoznat kao jedinstven poslovno-sportski događaj”, kazao je Jasmin Mehić, ispred kompanije Maxima d.o.o. koja je organizator B2B RUN trke u BiH.
Partneri najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH i ove godine su kompanije Porsche-Audi brand te Holdina i Energopetrol.
“Audi brand i kompanija Porsche BH su društveno odgovorna kompanija koja rado pruža podršku kulturnim, umjetničkim ali i sportskim dešavanjima u našem gradu i državi. Raduje
nas što smo ponovo dio ove utrke i što jedan ovakav projekat nosi ime našeg branda”, kazao je Dino Bratović, brand manager Audi BiH.
Nakon utrke planiran je ‘After Run Party powered by Class Plus – premium goriva za bezbrižniju vožnju’ za sve trkače i njihove navijače.
“Ove godine ćemo za učesnike prirediti još jednu odličnu Class Plus After run zabavu u sklopu koje će biti proglašeni pobjednici“, izjavila je Lejla Arifagić-Džidić, Korporativne komunikacije Holdine i Energopetrola.
Prijave za sudjelovanje su u toku putem web stranice www.b2brun.ba.