U kampanji ‘Osvježi svoju kosu uz Ellu’, predstavljen prvi bh. šampon sa češnjakom

0
1997
Kompanija EZ je putnike na graničnom prelazu Doljani darivala novim Ella šamponom od češnjaka

Tokom proteklog vikenda svi putnici koji su čekali na pasošku kontrolu na graničnom prijelazu Doljani (kod Metkovića), bili su ugodno iznenađeni veoma interesantnim poklonima. Naime kompanija EZ doo iz Busovače, odlučila se za jednu potpuno drugačiju promociju pod nazivom ‘Osvježi svoju kosu uz Ellu’, u cilju promocije najnovijeg proizvoda – Ella šampona sa prirodnim dodatkom češnjaka.
Šampon Ella sa dodatkom češnjaka početkom godine, razvili su domaći tehnolozi u saradnji sa svojim kolegama iz Francuske. Nakon ulistavanja u sve bh. markete, uslijedlilo je upoznavanje krajnjih kupaca sa ovim proizvodom. Svi koji su se zatekli na GP Doljani, dobili su po jedno pakovanje šampona kako bi tokom svog boravka na moru imali adekvatnu zaštitu za svoju kosu.
Kompanija EZ sa ovim novitetom postaje jedini bh. proizvođač koji u svom proizvodnom asortimanu nudi šampon sa prirodnim dodatkom češnjaka.
“Kompanija ‘EZ’ je odlučila počastiti sve one koji danas prelaze granicu Doljani, tako što će im darovati naš novi, domaći proizvod – Ella šampon od češnjaka. Kao društveno-odgovorna kompanija, brinemo o zdravlju svih onih koji putuju danas na more, i sigurni smo da će uz Ella šampone zaštiti svoju kosu od svih štetnih, vanjskih utjecaja. Drago nam je da se i svima nama poznato TV lice, Dejana Rosuljaš- Špiler također uvjerila u kvalitetu Ella šampona“, izjavila je Lejla Šuman, Marketing & Product manager u kompanije EZ doo.
Šampon Ella sa češnjakom, kao i druge Ella šampone možete pronaći u svim bh. marketima u pakovanjima od 1 litar.
Više o kompanije EZ doo potražite na web stranici www.tisal.ba