Brojne pogodnosti za klijente Raiffeisen banke tokom SFF-a

0
1241
Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH

Raiffeisen banka je tokom Sarajevo Film Festivala (SFF) pripremila brojne pogodnosti za svoje klijente.
“Posebno mi je zadovoljstvo što smo partner Sarajevo Film Festivala već više od dvije decenije, te što je naša saradnja prerasla u pravo prijateljstvo. U ovom periodu paralelno smo rasli i razvili se u vodeće brendove na bh. tržištu. Prateći trendove digitalizacije raduje nas što smo prva Banka na ovom tržištu koja je klijentima ponudila plaćanje mobitelom – sigurnu uslugu m-plati koja omogućava vršenje transakcija bez keša, kartice i interneta. Da bi plaćanje bilo obavljeno potrebno je samo da klijent svoj pametni telefon prinese u neposrednu blizinu beskontaktnog POS uređaja“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
On je dodao da je Banka pripremila zanimljive sadržaje za sve posjetioce Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu.
U Raiffeisen paviljonu, koji će se za vrijeme trajanja SFF-a nalaziti na trgu ispred Narodnog pozorišta, klijenti će se moći praktično isprobati novu uslugu m-plati, te se na taj način detaljnije upoznati s istom. Za sve klijente koji se na ovoj lokaciji, u periodu od 11. do 16. augusta, registruju za uslugu m-plati Banka je pripremila prigodan poklon.
“Iz godine u godinu nastojimo da tokom Festivala našim klijentima pružimo i vrijednost više. Kao i ranije svim imaocima Raiffeisen kartica koji svoje SFF ulaznice kupe online Banka će izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica“, dodao je Dobnigg.
Ova pogodnost koja klijentima omogućava da uz uživanje u filmskim projekcijama ostvare i uštede, vrijedi za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke koji u periodu od 30.07. do 17.08. svoje ulaznice kupe online putem Raiffeisen e-pay servisa, a povrat će biti izvršen na račun korisnika kartice tokom septembra.
Dodatno, u nastojanju da klijentima olakša pristup svojim uslugama, Banka je produžila radno vrijeme svojih poslovnica u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova, te će iste za vrijeme trajanja Festivala raditi do 20 sati.