U Čapljini svečano otvorena poslovnica NLB Banke

0
1163
U Čapljini svečano otvorena modenizovana poslovnica NLB Banke prilagođena potrebama klijenata

Modernizovana poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo, koja osigurava otvoren i savremen bankarski ambijent za saradnju klijenata sa Bankom i savremene tehnologije svečano je otvorena danas u Čapljini, u ulici Ante Starčevića bb.
Svečanom otvorenju prisustvovao je veliki broj poslovnih partnera, građana, predstavnika institucija i medija.
“Renovirana poslovnica NLB Banke u Čapljini u potpunosti je prilagođena potrebama naših klijenata, te im omogućava otvorenu komunikaciju i savjetovanje. U moderno uređenom prostoru, uz najsavremenije bankarske tehnologije, te uz pomoć stručnog osoblja, naši klijenti moći će rješavati sve svoje finansijske potrebe. S obzirom da je jedan od glavnih, dugoročnih ciljeva NLB Banke jačanje dobrih odnosa sa našim klijentima, obnavljanjem naših poslovnica, omogućavamo im kvalitetniju dostupnost naših usluga i na taj način nastojimo unaprijediti odnos sa klijentima. Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zadovolji sve njihove potrebe, a sigurna sam da će i klijenti biti zadovoljni našom bankarskom uslugom i ponudom“, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.
Otvaranjem ove poslovnice u Čapljini, NLB Banka dodatno osnažuje svoje poslovanje u ovoj regiji. Uz ugodan bankarski ambijent poslovnice, NLB Banka unaprijeđuje lični kontakt sa klijentima i nudi im kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.
Prigodom otvaranja poslovnice uručena je donacija Humanitarnoj udruzi ‘Cvijet’ Čapljina koja pomaže djecu sa poteškoćama u razvoju.