Novi, redizajnirani portal Profitiraj.ba!

0
9269
Novi portal Profitiraj.ba od sada je u potpunosti optimiziran za pregled - na računarima, smartfonima i tabletima

Poslovni portal Profitiraj.ba predstavlja novi, inovativniji i sadržajno bogatiji portal u skladu sa najnovijim tehnologijama modernog dizajna i funkcionalnosti, kako bi čitateljima ponudili bržu i pregledniju web stranicu.
Novi portal i dalje možete pronaći na staroj adresi – www.profitiraj.ba – i od sada je u potpunosti optimiziran za pregled, kako na kućnim i prenosnim računarima tako i vašim smartfonima i tabletima! Ukratko, naš novi portal ispunjava sve standarde vrhunskih online medija.
U saradnji sa kompanijom DMD (Digital Media Design) kreirana je potpuno nova platforma portala Profitiraj.ba, uz osvježeni dizajn, ali smo nastojali zadržati našu prepoznatljivost i rubrike koje se odnose na tematiku koju obrađujemo – aktuelna ekonomska dešavanja u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu.
Uz stručne analize, komentare i ekonomska istraživanja, poslovni portal Profitiraj.ba na jednom mjestu korisnicima prezentuje: aktuelne statističke ekonomske pokazatelje; berzanska kretanja na tržištu kapitala i novca; istraživanja, analize i finansijske pokazatelje iz bankarskog, osiguravateljnog, mikrokreditnog i leasing sektora; turističku ponudu i servisne informacije potrebne turistima; aktuelnosti iz informaciono-telekomunikacionog sektora;  novitetima iz autoindustrije, te brojne zanimljivosti iz svijeta.
Kao i do sada, očekujemo vaše sugestije i prijedloge u cilju daljeg unapređenja portala Profitiraj.ba te vas pozivamo da i na ovaj način budete dio našeg tima. Šaljite nam informacije, fotografije ili videa na adresu: redakcija@profitiraj.ba ili info@profitiraj.ba.
Hvala vam na podršci i povjerenju u proteklih pet godina kada je pokrenut specijalizovani poslovni portal Profitiraj.ba, i nadamo se i vjerujemo da ćete i dalje ostati naši vjerni posjetitelji te da ćemo vas i dalje informirati o svim aktuelnostima iz svijeta biznisa!

Redakcija poslovnog portala Profitiraj.ba