Potpuno opremljen Dacia Sandero za 17.450 KM

0
1194
U akcijskoj ponudi potpuno opremljeni model Sandero nudi se po cijeni od 17.450 KM

Dacia je kupcima u BiH po akcijskoj cijeni ponudila gradski model Sandero potpuno opremljen po primamljivoj cijeni od 17.450 KM.
U bogatoj opremi je Sandero Essential uz klima uređaj, prednji i bočni zračni jastuci, sistem pomoći u vožnji na uzbrdici (HSA), pomoć protiv proklizavanja pogonskih točkova (ASR) i kontrole stabilnosti vozila (ESP), indikator pritiska u gumama, daljinsko zaključavanje, električne podizače stakala i LED dnevna svjetla, za potpuniji dojam i udobnost u vožnji daruje dodatne opcije poput kvalitetnijeg radio,CD, MP3, Bluetooth, USB uređaja i prednjih maglenki.
Cijena od 17.450 KM ovako opremljenog modela ostaje u granicama racionalnog te ujedno zadovoljava potrebe i želje kupaca koji dobivaju novi automobil sa garancijom od 3 godine ili 100.000 km. Prilagođeni i niski troškovi održavanja unutar i nakon prestanka tvorničke garancije, te 100-postotna mobilnost u vidu zamjenskog vozila nemaju pravu alternativu na tržištu zbog čega se Sandero nameće kao mudar i krajnje razuman izbor.
Ponuda važi za određeni broj vozila, te uključuje mogućnost zamjene po sistemu ‘’staro za novo’’, bez obzira na marku i tip starog vozila. Detaljne informacije su dostupne u mreži Dacia koncesionara, na Dacia webu www.dacia.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 88 88 0.