U Sarajevu predstavljena nova Galaxy S10 linija pametnih telefona

0
1025
Samsung Electronics premijerno u BiH predstavio novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10

Nakon tačno deset godina od lansiranja prve Galaxy S serije, kompanija Samsung Electronics premijerno je u Bosni i Hercegovini predstavila novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10.
Brojni gosti su danas u Clubu 1 u Sarajevu, imali mogućnost iz prve ruke saznati, ali i uvjeriti se, da tri jedistvena uređaja Galaxy S10, S10+ i S10e donose najnovije inovacije u ekranu, kameri i performansama.
Nova Galaxy S10 linija, koju čine najmodernija i najnaprednija rješenja kompanije Samsung Electronics, osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Uz potpuno novi Dynamic AMOLED ekran, kameru koja nudi ultra široki objektiv s vidnim poljem od 123 stepena, inteligentne performanse te reverzibilno bežično punjenje, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

Tri vrhunska pametna telefona za više ekrana, kamera i izbora

“Sva tri uređaja iz najnovije Galaxy S linije, napravljena su prema željama naših korisnika. Galaxy S10 dizajniran je za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, a za one koji traže moćan uređaj, tu je Galaxy S10+ koji podiže sve specifikacije na viši nivo, uključujući ekran, kameru i performanse. Galaxy S10e izgrađen je za korisnike koji žele premium mogućnosti u kompaktnom uređaju na ravnom ekran“, rekao je Damir Uzunović, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija kompanije Samsung za BiH.
Od vrhunskog hardvera i softvera koji se temelje na strojnom učenju, potpuno novih mogućnosti poput reverzibilnog bežičnog punjenja do poboljšanja performansi umjetne inteligencije i inteligentnog Wi-Fi-a, Galaxy S10 je Samsungov najinovativniji uređaj.
Kao prvi pametni telefon sa HDR10+ certifikatom, njegov ekran isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji sa dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku, a jedinstveni Infinity-O zaslon sadrži niz senzora i tehnologiju kamere tako da korisnici mogu maksimalno iskoristiti ekran bez ometanja.
Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e na bh. tržištu će biti dostupni od sutra, 8. marta na odabranim tržištima. Cijena počinje od 1.499 KM Galaxy S10e, 1.799 KM za Galaxy S10 i 1,999 KM za Galaxy S10+.
Prednarudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e započele su 21. februara, a svi korisnici koji unaprijed naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će na poklon nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice.