U Banja Luci otvoren Delta Planet, Mišković najavio gradnju tržnog centra i u Sarajevu

0
2038
Otvoren tržni centar Delta Planet u Banja Luci, investirano 70 miliona eura

Srbijanski biznismen Miroslav Mišković, osnivač Delta Holdinga, najavio je danas u Banja Luci na otvaranju tržnog centra ‘Delta Planet’ izgradnju još jednog šoping centra – u Sarajevu.
U izgradnju ‘Delta Planeta’, koji se prostire na 62.500 metara kvadratnih, uloženo je 70 miliona eura. Šoping centar ima više od 100 prodavnica i 40 renomiranih brendova.
U Banja Luci su na otvaranju tržnog centra bile brojne zvanice, među kojima i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Vlade RS Radovan Višković, koji je istakao da će novootvoreni tržni centar zaposliti više od 3.000 ljudi.
Mišković je na otvorenju tržnog centra u Banjoj Luci kazao da je njegova kompanija Delta Holding u Sarajevu kupila šest hektara zemljišta, gdje planira graditi veliki šoping centar.
Mišković je dodao da se, kao dio regionalnog razvoja Delta Holdinga, uskoro očekuju početak investicija u Zagrebu i Skoplju, a nadaju se da će dobiti dozvole i za početak gradnje Delta Planeta i hotela InterContinental u Beogradu.