Izvučeni sretni dobitnici Visa nagradne igre NLB Banke

0
1790
Dobitnik putovanja Almir Mešanović

U prostorijama NLB Banke d.d. Sarajevo su izvučeni sretni dobitnici nagradne igre NLB Banke. Dobitnik najvrijednije nagrade – putovanja u Pisa, Toscana Italija je Almir Mešanović iz Tuzle.
Sa namjerom da nagradi svoje klijente i promoviše plaćanje Visa karticama NLB Banke, u periodu od 15.08. – 13.09 2017. godine Banka je organizovala nagradnu igru pod nazivom ‘NLB Visa kartice će Vam uljepšati ljeto!’. Za sudjelovanje u nagradnoj igri nije bila potrebna nikakva prijava, jer je ulazak u bazu podataka bio automatizovan, a klijenti su trebali samo da obave pet kupovina VISA karticama u ukupnom iznosu od 20 KM ili više. Slučajnim kompjuterskim odabirom su izvučeni dobitnici nagrada (29. septembra), a pored putovanja, klijenti su nagrađeni sa još 65 vrijednih nagrada.
“Kartično poslovanje donosi našim klijentima brojne prednosti, jer omogućava jednostavno upravljanje novcem, te sigurnost plaćanja, kao i druge pogodnosti. Ovom nagradnom igrom smo željeli dodatno unaprijediti saradnju sa našim klijentima i nagraditi njihovo povjerenje. Čestitam svim sretnim dobitnicima, a g-dinu Almiru Mešanoviću želim ugodan boravak u prelijepoj Toskani“, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke.
NLB Banka će, kako je saopćeno, i dalje kontinuirano raditi na poboljšanju kvaliteta svojih usluga i pratiti najsavremenije trendove bankarskih usluga, te nastojati da i u buduće pronađe adekvatan način da nagradi povjerenje svojih vjernih klijenata.