Telemach otvorio novu poslovnicu u Sarajevu

0
29669
Otvorena nova poslovnica Telemacha u u sarajevskom naselju Vojničko Polje

Kompanija Telemach je u sarajevskom naselju Vojničko Polje, na adresi Adija Mulabegovića broj 6, svečano otvorila novi korisnički centar. To je 25. poslovnica kompanije Telemach u BiH i 6. u Sarajevu. U ovom korisničkom centru svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima Telemach-a, pružit će se mogućnost testiranja novih savremenih usluga i servisa, informisanja o unapređenju usluge, a mogu iskoristiti i uslugu plaćanja računa.
“Savremeno uređena poslovnica u naselju Vojničko Polje je nastavak realizacije planova Telemach-a o širenju mreže poslovnica u BiH, približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a s ciljem osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte. Za prvih 50 novih korisnika, kao i za sve postojeće korisnike Telemach-a, koji novu poslovnicu Telemach-a posjete do 01.03., osigurana je akcija u okviru koje mogu dobiti besplatno Cinestar premiere, Arene i Prošireni paket, dok traje ugovor sa korisnikom“, kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.
Novootvorenu poslovnicu već prvog dana poslovanja posjetili su mnogobrojni građani, koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama kompanije, te na licu mjesta isprobati neki od Telemach inovativnih servisa. Radno vrijeme poslovnice Telemach-a u naselju Saraj Polje je radnim danima od 08:30 do 17:00, a subotom od 09:00 do 13:00 sati. Poslovnica pruža usluge kablovske i digitalne televizije, fiksne telefonije, usluge interneta, reklamacije, te informacije o svim ostalim uslugama kompanije Telemach.