HR MEETUP sutra u Banjaluci: Kako izabrati najbolje kadrove

0
854
HR MEETUP održat će se 13. marta u Banjaluci

HR MEETUP (susret HR profesionalaca) u organizaciji kompanije Kolektiv/Posao.ba održat će se sutra (13. mart) u Banjaluci u hotelu Jelena, sa početkom u 12:00 sati.
Zapošljavanje pravih ljudi jedan je od najtežih i najvažnijih izazova u upravljanju i razvoju poslovanja svake kompanije. Održavanje HR MEETUP-a ima za cilj edukaciju i razmjenu znanja i iskustava u području zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima kako bi se kompanije spremnije suočile sa navedenim izazovima. HR MEETUP će okupiti poslovne partnere kompanije Kolektiv, HR profesionalce, vlasnike i direktore privatnih preduzeća.
Kolektiv će također predstaviti postojeća rješenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, vlastite pozitivne prakse i prakse klijenata sa kojima uspješno sarađuju.
Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti još danas, 12.03.2018. do kraja dana na mail info@posao.ba.
Kolektiv je najpoznatiji po Posao.ba – vodećem portalu za zapošljavanje u BiH, koji više od 14 godina spaja poslodavce i osobe koje traže posao u BiH i šire, te je pouzdani partner za više od 30.000 preduzeća i više od 300.000 tražilaca posla.
Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba nudi usluge regrutacije i selekcije kandidata za klijentete usluge privremenog zapošljavanja uposlenika – staff leasing.