Izbor najuspješnijih i privredi RS

0
1514
Priznanja za najuspješnije firme u privredi Republike Srpske

Danas je u Banja Luci održana manifestacija ‘Izbor najuspješnijih u privredi RS’, koju je i ove godine, organizovala Privredna komora RS. U kategoriji ‘Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda’ prvo mjesto zauzela je Grand kafa Gold 500.
Milanka Gligić, rukovodilac službe računovodstva i direktorica Grand Prom d.o.o. Bijeljina, zahvalila je Privrednoj komori RS-a za dugogodišnje partnerstvo i za ovu posebnu manifestaciju koja podstiče uspješnost.
“Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da u ime Grand Prom Bijeljina i našeg tima danas mogu preuzeti ovo priznanje, kao jedan od najvećih domaćih proizvođača sa najsavremenijim pogonom za proizvodnju kafe. Moram da istaknem da se samo timskim radom postižu najbolji rezultati i da je ovo priznanje zasluga svih zaposlenih, kao i vrhunski kvalitet naših proizvoda“, rekla je Gligić.

Priznanje za Grand kafu Gold 500: Prvo mjesto za ‘kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda’

Borjana Perendija, rukovodilac proizvodnje, napomenula je da se kafa iz ovog pogona distribuirana čitavoj teritoriji BiH i da je danas ovo značajno tržište sa oko 3.000 tona godišnje proizvodnje i prodaje.
Grand kafa je 2004. Godine lansirana u BiH, a danas je Grand prom d.o.o. u Bijeljini najveći domaći proizvođač sa najsavremenijim pogonom za proizvodnju kafe, gdje tim stručnjaka sa 30 zaposlenih stalnim ulaganjem u svoje znanje, razvoj i održavanje tehnološke opreme, obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe.
U kategoriji ‘Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda’ nagrađeni su: bilećka firma Pčelica Maja, Grand Prom iz Bijeljine, Grafo Balkan iz Banjaluke, gatačka Detilacija Starović, prijedorska Mira, Edengarden iz Istočnog Sarajeva, Nova DI Vrbas, banjalučki Vigmelt, Mons Produkt iz Teslića i Veteks iz Laktaša.