Samsung Galaxy S10 dobiva kodno ime Beyond

0
1562
Samsung Galaxy S10 navodno će dobiti i senzor otisaka prstiju ispod zaslona te 3D prepoznavanje lica

Uoči predstavljanja novog Samsungovog Galaxy Note 9 phableta već stižu informacije o novim Galaxy S10 i Galaxy S10+ uređajima koje će južnokorejska kompanija predstaviti na proljeće 2019. godine.
Iz Južne Koreje stiže informacija kako je budućem Galaxy S10 modelu Samsung već dodijelio kodno ime Beyond, koje sugerira kako Samsung na desetu godišnjicu Galaxy linije proizvoda planira nešto veće novine od onih koje očekuju njihovi klijenti i stručnjaci. Za usporedbu, Galaxy S8 nosio je kodno ime Dream, a aktualni Galaxy S9 kodno ime Star.
Osim kodnog imena za Galaxy S10 se veže i glasina koje je prije spominjana u svezi Galaxy S9 i spomenutog budućeg Galaxy Note 9 phableta, a to je senzor otisaka prstiju smješten ispod zaslona. Nakon dvije godine neuspješnih testiranja, čini se kako će Samsung tehnologiju Fingerprint on Display (FOD) konačno implementirati 2019. godine, piše Bug.hr.
Također, spominje se 3D tehnologija prepoznavanja lica po uzoru na onu s Appleovog iPhone X-a i standardne dvije inačice telefona po uzoru na trenutačne Galaxy uređaje (obični Galaxy S10 i Galaxy S10+).