Ryanair od oktobra uvodi letove iz Banje Luke za Stockholm, Brisel i Memingen

0
1125
Rezervacija karata u periodu od aprila do oktobra biće dostupna po cijeni od 30 eura

Aviokompanija Ryanair od oktobra ove godine uspostavlja direktne letove iz Banje Luke za Stockholm, Brisel i Memingen, dva puta sedmično, najavio je danas zamjenik direktora prodaje i marketinga te aviokompanije Denis Barabas.
Izrazio je zadovoljstvo jer će time BiH biti 37. zemlja u kojoj će saobraćati ova evropska low-cost aviokompanija, koja ima, kako je naveo, najniže aviokarte i u prosjeku su se prošle godine kretale 39 eura.
Očekuju, kaže, da će na te tri linije prevoziti oko 100.000 putnika, te da će se Banja Luka ovim povezati s nekim od 260 destinacija na koje putuju avoni Ryanaira.
Nakon razgovara sa predstavnicima aviokompanije Ryanair Denisom Barabasom i Ologom Pavlnokom i predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović je izrazila zadovoljstvo zbog početka ove dobre saradnje koja će, kako je rečeno, biti od koristi građanima koji će putovati na ove tri linije.
Istaknula je da je Banja Luka poznata i po kulturnim i turističkim manifestacijama, pa će i ova aviolinija pomoći da se taj grad približi turistima i posjetiocima, prenosi Fena.
Trenutno s banjalučkog aerodoroma saobraća linija za Beograd.