14. rođendan dm-a: Nagradna igra, posebna ponuda i pokloni

0
636
Kompanija dm drogerie markt 29. juna slavi 14. rođendan, tim povodom organizuje nagradnu igru

Vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, dm drogerie markt* 29. juna slavi 14. rođendan, a za još jednu godinu uspješnog poslovanja želi zahvaliti upravo svojim vjernim kupcima.
Tim povodom u narednih 12 dana, tačnije u periodu od 24. juna do 7. jula, dm organizuje rođendansku nagradnu igru u kojoj je moguće je osvojiti jednu od ukupno 42 vrijedne nagrade. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju.
Nagradni fond definisan je simbolično u znaku broja 14, te će 14 najsretnijih osvojiti jednu od 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 300 KM. Kao drugu nagradu dm je pripremio 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 200 KM, dok je treća nagrada 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.
Osim nagradne igre, u narednih 14 dana dm je pripremio veliki izbor proizvoda po povoljnim cijenama, a rođendan obilježava i posebnom ponudom u kojoj kupci za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobijaju gratis.
U okviru rođendanskog slavlja, u periodu od 24. juna do 7. jula. dm je pripremio još jedno iznenađenje za svoje kupce te će svima za kupovinu make up proizvoda u vrijednosti od 25 KM i više, poklanjati roller za masažu lica od žada, jedan od najtraženijih proizvoda za masažu i njegu lica.
__________
*Za 14 godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 719 zaposlenika i 75 prodavnica u 44 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u BiH ostvario promet od 188,2 miliona KM.