Zahvalnica ProCredit Banke klijentima i klijenticama i partnerima

Godinu na izmaku ćemo, uprkos svemu, pamtiti kao onu koja nas je naučila najviše. Brojne smo stvari i usluge unaprijedili, modernizovali i učinili praktičnijim za naše klijente, poručuju iz ProCredit Banke

0
481
ProCredit Banka se zahvalila klijentima koji su joj unatoč vlastitim izazovima ukazali povjerenje

Godina koja će uskoro biti iza nas je obilovala izazovima, novim lekcijama i zahtijevala od nas da udvostručimo snage i napore. Naučili smo kako savladati prepreke u izmijenjenim uslovima poslovanja, kako kreativno iskoristiti platforme koje smo razvili i razvijamo i dobiti maksimum iz onoga što smo pripremali i ranije.
No, važnije od svega – ova nam je godina pokazala i naučila nas da je briga jednih za druge najvrjedniji i najplemenitiji kapital koji posjedujemo. Lekcije smo naučili, izazove pretvorili u prednosti i još bolje i kvalitetnije produbili odnose koje imamo unutar ProCredit Banke, ali i one s našim klijentima.
Cijeneći u potpunosti činjenicu da je ova godina bila izazovna podjednako i za naše klijente i partnere kao i za nas, ovim otvorenim pismom želimo zahvaliti upravo njima, koji su unatoč vlastitim izazovima ukazali povjerenje našoj banci i pomogli na ovom putu koji smatramo ne samo važnim, nego i vrlo vjerovatno presudnim u budućem poslovanju. Naša zahvalnost nadilazi isključivo poslovni okvir i doseže dimenziju koja bi se, mišljenja smo, i u poslovnom svijetu od sada trebala koristiti češće – onu prijateljsku i ljudsku.
Godinu na izmaku ćemo, uprkos svemu, pamtiti kao onu koja nas je naučila najviše. Brojne smo stvari i usluge unaprijedili, modernizovali i učinili praktičnijim za naše klijente. Zvanično smo potvrdili status prve digitalne banke u zemlji, uveli smo digitalne potpise i olakšali poslovanje našim partnerima, malim i srednjim preduzećima. Upotrijebili smo sve raspoložive alate da postanemo zvanično ‘banka bez redova’, osiguravajući time da brinemo o zdravlju i jedni o drugima.
Sadeći stabla, brinući o okolišu i organizirajući edukaciju za osjetljive skupine smo nastojali svoju zahvalnost iskazati vraćajući dobrim djelima zajednici u kojoj živimo i radimo. Ovaj put ne smatramo završenim, nego dobrom lekcijom za nova iskustva koja s radošću i spremni očekujemo.
Sve što smo napravili i sve u čemu smo uspjeli ne bi bilo moguće bez lojalnosti i podrške naših partnera i klijenata. Upravo vama dugujemo neizmjernu zahvalnost i smatramo vas pouzdanim saborcima u vremenima koja će, nadamo se, uskoro zauvijek biti iza nas. Ostavit će nam, u to smo sigurni, iskustva koja će nas povezati još bolje, učvrstiti međusobno povjerenje na kojem svijet, onakav kakav želimo, zapravo počiva.
Nadamo se da će godina koja dolazi biti nemjerljivo bolja, mirnija i prevashodno zdravija za sve nas. Vama i onima koje volite želimo dobro zdravlje, sigurno okruženje i bezbrižnost: ne samo onakvu kakva je bila ranije, nego puno više od toga.

Uposlenice i uposlenici, predsjednik, članice i članovi Uprave ProCredit Bank BH