Abc Models Mgmt International slavi 20 godina postojanja

0
2070
Velika rođendanska žurka modne agencije Abc Models održat će se u Sarajevu 28. decembra

Posljednjih dvadeset godina Modna agencija Abc Models Mgmt International stalno je radila na unapređenju kvaliteta modne industrije, te će uskoro i obilježiti svoje dugogodišnje i uspješno poslovanje. Tačnije u četvrtak, 28. decembra sa početkom u 19h u klubu My Face u Sarajevu, održaće se velika rođendanska žurka.
Pozvani su svi ljubitelji dobre zabave i druženja da se pridruže ovoj proslavi na kojoj će se nazdraviti godinama predanog rada. Ovaj događaj je prije svega humanitarnog karaktera, ali isto tako čelnici ove modne agencije omogućiće svojim mnogobrojnim modelima ABC generacije od 1997. do 2017. godine da obnove kontakte, razmijene iskustva i šire prijateljstva. Sva odjeća koja se prikupi biće donirana ljudima kojima je to neophodno.
Od 1997. do danas, otkrili su i pripremili na stotine mladih osoba za modni svijet, koji su ostvarili zavidne i uspješne rezultate u svijetu.
Profesionalni rad model management agencije Abc models Mgmt kao izvršnog producenta projekta BH Fashion Week Sarajevo, tradiciju i kontinuitet u doprinosu i razvoju BH modne scene prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u toku 2015. godine daju upravo agenciji Abc Models Mgmt međunarodno priznanje za najbolju model management agenciju u BiH i Istočnoj Evropi.
Zbog svoje posvećenosti stalnom poboljšanju kvaliteta, menadžment ABC modelsa odabran je da primi BID International Star Award za kvalitet za 2015. godinu na konvenciji u Ženevi (BID Međunarodna nagrada za kvalitet).
To je jedina model management agencija, koju su prepoznali svjetski stručnjaci i upravo ovoj agenciji dali priznanje BID i Međunarodnu nagradu za kvalitet u zlatnoj kategoriji kao najboljoj model management agenciji u BiH i Istočnoj Evropi.
Inače, Abc Models Mgmt International ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.