Adriateh i Schneider Electric partnerstvo u digitalnoj transformaciji

0
436
Zoran Švraka: Adriateh je stavio dodatni naglasak na korisničko iskustvo u autopraonici

Adriateh, nekad mala hrvatska obiteljska kompanija koja danas broji više od 120 zaposlenika, može se pohvaliti kako je kroz godine intenzivnog rada i postavljanjem visokih standarda dovela svoj brand u sam svjetski vrh proizvođača autopraonica te trenutno djeluje u više od 40 zemalja svijeta.
U svom novom projektu usavršavanja i razvoja proizvoda, Adriateh je stavio dodatni naglasak na korisničko iskustvo u autopraonici, razvivši uz pomoć Schneider Electrica ‘touchscreen’ sučelje za odabir programa pranja čime je naglašena globalna konkurentost i unaprijeđeno iskustvo korisnika.
U Adriatehovim autopranicama se ustroj prometa vrši kroz vizualnu signalizaciju zauzetosti bokseva te se pomoću tajmera vizualno naglašava preostalo vrijeme pranja pojedinog vozila. Adriateh praonice omogućavaju i beskontaktno plaćanje putem Ready2Wash mobilne aplikacije, kao i slijed praćenja procesa pranja vozila preko pametnih uređaja.
Prema riječima direktora prodaje i marketinga Adriateha, Zorana Švrake, od nekoliko dostupnih rješenja na tržištu, kao najprimjerenije odabrano je upravo ono kompanije Schneider Electric.
Uz kvalitetu, Adriateh se može pohvaliti i sa svojom ekološkom osvještenosti. Njihova solarna elektrana kapaciteta 150 kW dostatna je za potrebe proizvodnih aktivnosti, što znači da je Adriateh autopraonica proizvedena uz pomoć sunčeve energije. Dodatno, u suradnji s Kemijskim fakultetom u Zagrebu intenzivno rade i na reciklatoru otpadnih voda u samoposlužnim autopraonicama, koji će s obzirom na kompleksnost obrade već tretirane omekšane i osmozirane vode, omogućiti korištenje od minimalno 65% reciklirane vode. Sistem će ove godine biti u potpunosti testiran i spreman za distribuciju.
Jedan od krovnih projekata koji usmjerava razvoj Adriateha jesu punionice za električna vozila, na čijem razvoju se već radi, te se najavljuje kako će u 2021. Adriateh dodatno proširiti paletu svojih proizvoda.
Osim ponudom vrhunske opreme, u Adriatehu naglašavaju i kvalitetu suradnje s kompanijom Schneider Electric.
“Zahvaljujući takvoj suradnji ostvarujemo globalni ‘footprint’ u više od 40 država, uz godišnji prirast od oko 10%”, zaključio je Švraka.