ASBIS dobitnik Dell Technologies nagrade – Distributer godine u BiH

0
518
ASBIS je odnio važno priznanje u prisustvu 150 učesnika iz cijelog Adriatic regiona

Zahvaljujući svom predanom radu i u ova izazovna vremena, kompanija ASBIS osvojila je prestižnu nagradu Dell Technologies za Distributera godine u Bosni i Hercegovini.
Na tradicionalnom godišnjem događaju za partnere i distributere – Partners Awards Adriatic 2020, koji je ove godine zbog pandemije prvi put održan u virtuelnom okruženju, ASBIS je odnio važno priznanje u prisustvu 150 učesnika iz cijelog Adriatic regiona (BiH, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Albanija, Kosovo i Sjeverna Makedonija).
Nagrade su podijeljene nauspješnijim partnerima za dostignuća u 2019. godini i to u devet različitih kategorija.
Kako su naveli iz Della, ASBIS je nagrađen kao najbrže rastući distributer na tržištu Bosne i Hercegovine.
“U toku 2019. godine ASBIS je ostvario značajne prodajne rezultate kada su u pitanju proizvodi i rješenja Dell i Dell EMC te izgradio snažne veze sa partnerima. Kontinuiranim rastom iz godine u godinu razvili su i visok nivo prodajne stručnosti na svom tržištu”, naveli su iz Della.
Predstavnici kompanije ASBIS poručili su da su počastvovani svakim priznanjem za uspješan rad njihovog tima i najavili da će nastaviti sa gradnjom odličnih odnosa sa svojim partnerima i tako doprinositi ostvarenju velikih poslovnih ciljeva.
ASBIS je ovlašteni distributer najznačajnijih svjetskih proizvođača kao što su: Dell/Dell EMC, Lenovo, IBM, Philips, Samsung, Logitech, Apple, TP-Link, iiyama, AOC, Intel, AMD, SonicWall, Ubiquiti, Kingston, Goodram, Seagate, Eaton i mnogi drugi. U svom portfoliju ASBIS distribuira i vlastite robne marke, CANYON i Prestigio, a asortiman ovih brendova potražite na www.canyon.eu i www.prestigio.com.
Više detalja o kompaniji ASBIS i pregled portfolija brendova možete pronaći na www.asbis.ba.