Audi B2B Run je hotspot poslovne zajednice: Prijavi svoju ekipu do 18. septembra

0
233
Šesta sezona utrke Audi B2B Run održat će se 28. septembra na Vilsonovom šetalištu

Tradicionalno, posljednjeg četvrtka u septembru u Sarajevu vraća se nova sezona Audi B2B Run utrke. Šesta sezona utrke, koja jepostala hotspot poslovne zajednice,održat će se 28. septembra ove godine, s početkom u 17:30 sati na Vilsonovom šetalištu.
Utrka okuplja uposlenike kompanija različitih industrija iz BiH i regiona pod sloganom ‘Cijela kompanija = jedan tim’, spremne da brane boje svojih kompanija trčeći, hodajući ili navijajući. I ove godine utrka bilježi porast broja učesnika, te najveći teambuilding u BiH iz godine u godinu postaje sve veći.
Zainteresovane kompanije još uvijek mogu da prijave svoje timove i navijače do 18. septembra 2023. godine, odnosno do popunjavanja mjesta na startu.
Nakon utrke duge 5 km, svi učesnici će uživati u druženju uz proglašenje pobjednika na najvećem afterwork i after run party-u uz energičnu DJ Mex.
Od prve B2B Run utrke, kompanija Porsche BH sa premium brendom Audi prepoznala je vrijednost aktiviranja zaposlenika i podržala sve napore da se poslovna zajednica digne na noge. Audi, kao dugogodišnji naslovni sponzor utrke, tradicionalno će po 6. put ujediniti trčanje i business na Audi B2B Run utrci. Zvanična voda utrke je Oaza, a podršku organizaciji najveće poslovno-sportske utrke i teambuildinga u Bosni i Hercegovini pružaju i partneri: Turistička zajednica Kantona Sarajevo, kompanija R&S, Avalon Sports & Health Club.