BBI banka na novoj adresi u naselju Dobrinja u Sarajevu

0
539
Nova poslovnica BBI banke u Dobrinji: Svečan vrpcu presijekli direktor Bukvić (D) i načelnik Efendić

Poslovnica BBI banke u sarajevskom naselju Dobrinja od danas posluje na novoj adresi u ulici Dobrinjske bolnice broj 9. U prisustvu građana, klijenata i poslovnih partnera Banke, simboličnim presjecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili Semir Efendić, načelnik općine Novi Grad Sarajevo i Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI).
“BBI poslovnica na Dobrinji savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja. Preseljenje u nove, veće i funkcionalnije prostorije BBI banka će svojim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Na području Općine Novi Grad prisutni smo od 2013. godine. Nakon šest godina uspješnog poslovanja, ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili kao i na partnerske odnose koje smo izgradili kako sa stanovništvom i privredom tako i sa lokalnim vlastima i zajednicom. Između ostalog, kao društveno odgovorna banka kroz BBI VIP biznis klub povezujemo domaće privrednike i pomažemo im u uspostavljanju saradnje sa inozemnim tržištima, naročito sa zemljama iz kojih dolaze naši osnivači”, izjavio je Bukvić.
On je dodao da BBI banka ima i posebne linije u saradnji sa Općinom Novi Grad Sarajevo koje imaju za cilj podršku osnivanju novih kompanija, kao i ostanku mladih kroz subvencioniranu liniju za stambena finansiranja.
Poslovnica BBI Dobrinja Novi Grad pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16h, te subotom od 9 do 13 sati. BBI banka djeluje u 35 filijala/poslovnica širom BiH.