Bihać postao dio Glovo mreže

0
91
Stanovnici Bihaća od sada mogu naručiti hranu i namirnice putem aplikacije Glovo, uz brzu dostavu

Glovo, višekategorijska platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev kupaca, od sada je dostupna i stanovnicima Bihaća. Ovo je deveti grad u Bosni i Hercegovini u kojem je dostupna Glovo usluga.
Tako stanovnici Bihaća od sada mogu naručivati putem aplikacije Glovo svoja omiljena jela iz: Mr. Burgera, Atelje Cluba, picerije Bella Italia ili pekare Amfora i mnogih drugih putem aplikacije Glovo, kako bi uživali u udobnosti svoga doma ili kancelarije. Više od 4.500 proizvoda koji se prodaju u Konzumu, od sada su dostupni korisnicima uz brzu dostavu na kućna vrata za manje od 45 minuta.
“Ostajemo fokusirani na razvoj partnerstava sa lokalnim poslovnim preduzećima kako bi obuhvatili široku paletu proizvoda, te kroz kvalitetnu interakciju sa našom platformom klijentima omogućili sve ono što zadovoljava njihove svakodnevne potrebe”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor kompanije Glovo u BiH.
Glovo trenutno u BiH posluje u devet gradova: Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Bijeljini, Mostaru, Zenici, Doboju, Brčkom i od sada u Bihaću.
Glovo je u aplikaciji omogućio i poseban odjeljak ‘Doniraj Krajini’ gdje korisnici mogu donirati za podršku stradalima u nedavnim poplavama na području Krajine, u partnerstvu sa pomozi.ba. Sva sredstva prikupljena preko Glova u potpunosti su usmjerena ovoj organizaciji.
Kompanija je, također, navela da svaki novi korisnik Glova ima besplatnu dostavu za prvu narudžbu putem aplikacije.