City Šped ostaje logistički partner projekta ‘Brzorastuće kompanije’

0
1544
Kompanija City Šped bilježi rast broja klijenata, poslova i partnerstava

Poslovati bez negativnih događaja, kontinuirano rasti i razvijati se, prepreke pretvoriti u prednost, viziju pretočiti u ostvarenje, izazov je koji je uspješno savladalo 1.216 brzorastućih kompanija u BiH, a to jasno pokazuje da naša država, unatoč brojnim preprekama, ide u dobrom smjeru kad je u pitanju rast preduzeća.
Također, osim finansijskog rasta važna je i sigurnost poslovanja, a jedna od takvih kompanija je City Šped d.o.o.Sarajevo. Riječ je o porodičnoj kompaniji koja je stopostotnom u domaćem vlasništvu i bavi se sveobuhvatnom uslugom špedicije, transporta i skladištenja robe. Priča o uspjehu ove kompanije počinje 2006. godine i od tada bilježi rast broja klijenata, poslova i partnerstava.
Ova kompanija svojim klijentima nudi kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta međunarodnog i unutrašnjeg transporta (avionski, kopneni i pomorski), skladištenje pošiljaka, kompletnu logističku podršku, dostavu i distribuciju robe širom svijeta. City Šped je član Međunarodnog saveza špediterskih udruženja (FIATA) i član International Road Transport Union (IRU).
Upravo je City Šped i ove godine ponosni logistički partner projekta kojeg organiziraju Poslovne novine i LRC.
“Podrška razvoju domaćeg poduzetništva kroz projekte kao što je ovaj predstavlja veoma značajnu stvar, posebno zato što ove kompanije pokazuju da imamo i poduzetnike koji predstavljaju BiH na najbolji način“, poručili su iz City Špeda.