Coloseum Club daruje za svoj 19. rođendan

0
982
Coloseum Club obilježava 19 godina postojanja i rada u BiH

Coloseum Club ove godine obilježava 19 godina postojanja i rada u Bosni i Hercegovini. Prije početka pandemije, Coloseum je priređivao rođendanske zabave za pamćenje sa kojih su se gosti kući vraćali puni impresija, lijepih uspomena i sa mnoštvo poklona.
Zbog nemogućnosti da svoj rođendan uobičajeno proslavi sa svojim gostima i posjetiocima, Coloseum je i ove godine organizovao darivanje putem društvenih mreža. Na taj način se zahvaljuje svima koji godinama dolaze u mjesto najbolje zabave u gradu, ali i prate putem društvenih mreža.
»Zbog pandemije korona virusa i mjera koje su još uvijek na snazi, i ove godine smo primorani da svoj rođendan proslavimo online kroz darivanje svojih pratilaca na Instagramu. U saradnji sa našim partnerima Courtyard By Marriott Sarajevo, Cacharel, U.S. Polo, Herbal Spa, Fina Vina i Revelin Esthetics, smo osigurali tri ciklusa darivanja u okviru 19 dana počevši od 23. oktobra. Na taj način želimo zahvaliti našim gostima i pratiocima, što su i dalje uz nas, a mi se iskreno nadamo da ćemo naredni, jubilarni 20. rođendan proslaviti onako kako smo to svih ovih prethodnih godina i navikli. Do tada, čuvajmo svoje zdravlje i čuvajmo jedni druge«, poručili su iz Coloseum Cluba.
Naredne tri sedmice na Coloseum profilu je dovoljno da uradite Follow, Like i Tag, i na taj način imate priliku osvojiti vrijedne rođendanske nagrade.