Dani otvorenih vrata Sparkasse Bank od 16. do 23. maja

0
1155
Sparkasse banka je doprinijela sveukupnom uspjehu regionalnog GEFF programa

Sparkasse Bank dd BiH od 16. do 23. maja organizuje dane otvorenih vrata u svojim Stambenim centrima u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Banja Luci i Mostaru tokom kojih će biti predstavljena akcijska ponuda stambenih kredita i kredita namjenjenih za kupovinu energetsko efikasnih proizvoda.
S ciljem promovisanja upotrebe materijala i proizvoda koji poboljšavaju energetsku efikasnost u kućanstvima, Sparkasse bank tokom dana otvorenih vrata nudi posebnu liniju kredita za unaprijeđenje energetske efikasnosti koja osigurava povrat dijela uloženih sredstava, kao i stambene kredite sa izuzetno povoljnom nominalnom kamatnom stopom od 2,99% , bez troškova obrade kredita.
“Uz kreditnu liniju namjenjenu unaprijeđenju efikasnosti, građani imaju priliku da poboljšaju energetsku efikasnost u svojim domovima ugradnjom visokokvalitetnih materijala ili kupovinom kućanskih uređaja koji posjeduju certifikat energetske efikasnosti. Na ovaj način korisnici kredita imaju mogućnost da ostvare povrat sredstava u iznosu do 20% od cijene kupljene robe ukoliko dostave dokaze o kupovini proizvoda sa certifikatom energetske efikasnosti. U ponudi u danima otvorenih vrata, klijentima koji planiraju kupovinu stambenog prostora na raspolaganju stoji i novi akcijski stambeni kredit, koji uz do sada najpovoljniju kamatnu stopu klijentima olakšava donošenje ove izuzetno važne životne odluke”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.