Doček Nove godine u Budvi, Tivtu i Herceg Novom uz muzičke zvijezde regiona

0
1704
Novogodišnja ponuda Budve, Tivta i Herceg Novog predstavljena na pres-konferenciji u Sarajevu (Foto: Profitiraj.ba)

Predstavnici vodećih crnogorsakih turističkih organizacija – Budve, Tivta i Herceg Novog – danas su u Sarajevu predstavili bogat novogodišnji program za svoje goste, a za dobru atmosferu pobrinuće se brojne muzičke zvijezde iz regiona.
Turistička organizacija Budve potrudila se da uz hotelske dočeke Nove godine obezbijede velike muzičke zvijezde. Kako je najavila Tijana Kotarac iz TO Budva, novogodišnji program će početi već 29. decembra uz Hladno pivo i S.A.R.S, dan kasnije će nastupiti Bajaga i instruktori, dok će goste za Novu godinu zabavljati Bijelo dugme, a Mladen Vojičić Tifa je najavio spektakularan provod i noć za pamćenje.
Dan kasnije, 1. januara goste će zabavljati Elemental i Dubioza kolektiv. No, žurke za pamćenje očekuju se i u popularnim hotelima budvanske rivijere – Hotelu Splendid, gdje će nastupiti Severina 31.12., a Haris Džinović 02.01.2018., te Hotelu Palas, gdje 31.12. nastupa Lepa Brena, a Halid Bešlić 02.01.2018. godine.
Turistička organizacija Tivta je za svoje goste pripremila bogat muzički novogodišnji program koji će, kako je najavila Tamara Krstović iz TO Tivat, trajati čak 15 dana, počev od 25. decembra do 7. januara 2018. godine. U Tivtu će goste za Novu godinu zabavljati popularni Gibonni, dok će 1. januara sve prisutne zabavljati Željko Joksimović, a dan kasnije Neda Ukraden. Ana Bekuta će nastupom 7. januara završiti cjelokupan novogodišnji program koje je pripremila TO Tivta.
Prema riječima Dalibora Vukovića iz TO Herceg Novi, novogodišnji program u ovom gradu odvijaće se u Parku Boka koji nudi veći prostor za prijem gostiju Program počinje 30. decembra dječijom Novom godinom. Gosti će najluđu noć dočekati uz Vladu Georgieva, i uz besplatno piće. Prvog januara će goste zabavljati Van Gogh, a 2. januara popularni Tropico bend.