Nova zaštitna lica prirodne kozmetike Gloria

0
1315
Amra Silajdžić - Džeko, Naida Kundurović, Marija Hudolin i Ivana Macanović u novoj kampanji Glorie

Biti prirodan i otkriti ljepotu u sebi i svemu što nas okružuje, veliki je izazov. U novoj kampanji i širenju ove poruke, brendu Gloria su se pridružile i četiri veličanstvene žene, dobro poznate našoj javnosti: Amra Siladžić – Džeko, Naida Kundurović, Marija Hudolin i Ivana Macanović.
Njihovo učešće u kampanji savršeno odražava spoznaju da ne postoji samo jedno lice ljepote, jer priroda ne poznaje serijsku proizvodnju. Baš kao i Gloria proizvodi, koji su kreirani ručno i sadrže samo prirodne sastojke, u isto vrijeme su jednaki i različiti. Ono što je svima zajedničko su transparentne i prirodne osobine, te nevjerovatno pozitivno dejstvo na sve što dotaknu na svom životnom putu.

Četiri dame, kao četiri strane svijeta simbolizuju našu različitost, ali ujedno i našu jednakost u težnji da ostvarimo svrhu svoga postojanja. One nam jasno pokazuju da nam je za to potrebna snaga – kakvu ima atletičarka, suočena s novom stazom i novim preprekama, radoznalost – koju ima avanturistica čiji je instinkt tjera da pronađe odgovore, altruizam – koji se može naći u srcu osobe svjesne da je sreća veća kad se dijeli, a ponajviše od svega, potrebna nam je bezuslovna ljubav – koju ima majka posvećena zaštiti svojih najmilijih.
Upravo su zbog toga, Ivana, Naida, Amra i Marija savršeno utjelovljenje misije i vizije koju je, u svom biću osjetila mlada Gloria Galić Volarić, u trenutku kada je odlučila kreirati liniju potpuno prirodnih proizvoda za njegu kože. Njena želja da ljekovita snaga prirode bude dostupna i pristupačna svim ženama modernog doba, kao podrška i energent u njihovim svakodnevnim izazovima, te ostvarenju njihovih profesionalnih aspiracija i potencijala, nagrađena je prihvatanjem brenda Gloria od strane sve većeg broja svjesnih i savjesnih korisnika, koji ljepotu življenja vide jedino u skladu sa prirodom.
Ako vas, nekim slučajem, put odvede kroz Hercegovinu, obratite pažnju, sigurno ćete proći pored zlatnih polja smilja. Tamo je započela priča o prirodnoj kozmetici Gloria, koja je do danas izrasla u pravi pokret – toliko snažan da je već sada u prilici da zauvijek izmijeni lice kozmetičke industrije kakvog ga znamo. Pokret zbog kojeg danas gledamo u novo lice prirodne ljepote.