Grand kafa podržava filmsku umjetnost

0
942
Posjetioci su imali priliku da uz šoljicu Grand kafe uživaju u Festivalskom kafiću

Grand kafa je kao ekskluzivni sponzor i ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala danas na Festivalskom trgu održala doručak i druženje sa mladim talentima i predstavnicima medija.
Posvećenost njegovanju filmske umjetnosti i podrška mladim talentima je trajno opredjeljenje Grand kafe. Baš zato je od ove godine saradnja sa festivalom dodatno proširena i Grand kafa je i zvanični sponzor festivalskog programa koji nosi naziv ‘Grand kafa sa…’, u kojem će organizatori ugostiti mnogobrojna poznata lica iz svijeta filma.
“Izuzetno nam je zadovoljstvo i čast što smo već četvrtu godinu zaredom ponosni sponzor najvećeg filmskog festivala u regiji. Danas smo imali priliku ugostiti preko stotinu mladih talenata iz svijeta filma koji su došli iz raznih krajeva svijeta. Na ovogodišnjem festivalu će svi posjetioci imati priliku da uz šoljicu Grand kafe uživaju u Festivalskom kafiću, centralnom mjestu svih događanja. Takođe, ove godine je Atlantic Grupa zajedno sa Grand kafom i Argetom organizovala projekat ‘Velika scena’ koji predstavlja svojevrsnu platformu za okupljanje umjetnika iz cijele regije. U sklopu projekta organizovan je konkurs za festivalsku Grand kafa šoljicu gdje smo pozvali sve mladeumjetnike da osmisle šoljicu inspirisanu temom ‘Sve nas spaja i miris i ukus i uživanje u dobrom filmu’. Predstavićemo osam najboljih radova gdje će posjetioci imati priliku da izaberu najbolji“, izjavio je Srđan Dabić, Brend menadžer Grand kafe u BiH.

Grand kafa je i zvanični sponzor festivalskog programa

Uz doručak i prigodan razgovor gosti su imali priliku čuti o Grand kafi kao domaćem brendu i brojnim aktivnostima koje Grand kafa redovno organizuje za svoje vjerne potrošače. Kroz razne nagradne igre i programe lojalnosti, Grand kafa kontinuirano nagrađuje sve ljubitelje ovog neizostavnog napitka. Ove godine je Grand kafa na police bh. marketa uvela u svoju porodicu i Grand Strong kafu, za sve one koji vole jači ukus kafe. Tu su još i nova, redizajnirana pakovanja Grand Aroma i Grand Gold kafe, koje zadovoljavaju svačiji ukus.
U narednih sedam dana svi gosti će moći uživati u ugodnoj festivalskoj atmosferi i počastiti se šoljicom vrhunske kafe jer ‘sve nas spaja i miris i ukus i uživanje u dobrom filmu’.