Hoše komerc i Glovo počeli saradnju

0
427
Hoše komerc, domaći lanac trgovina i Glovo počeli saradnju

Hoše komerc, domaći lanac trgovina i platforma za dostavu Glovo danas su počeli saradnju koja se ogleda u kupovini i kućnoj dostavi proizvoda na zahtjev kupaca. Servis kućne dostave omogućen je putem aplikacije Glovo kojim je obuhvaćeno 600+ artikala.
Kućnom dostavom obuhvaćene su kategorije voće, povrće i grickalice rinfuza, mesne prerađevine, jaja i mliječni proizvodi, namirnice za pripremu jela, konzervirano, slatkiši i grickalice, Bony slastice, pića, dječiji svijet, lična higijena, kućne potrepštine i pekarski proizvodi.
Prvih sedam dana, od 15. do 24. aprila dostava je besplatna, poslije čega će cijena dostave biti između 1,80 KM i 4,00 KM ovisno o udaljenosti.
Glovo dostava artikala iz Hoše komerc marketa obuhvata sarajevske općine Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidžu. Dostava će se vršiti od 8 do 01 sat iza ponoći. Narudžbe koje se odnose na Hoše Socijalno bit će moguće do 22,30 sati, a narudžbe za Hoše Markale i Hoše Butmir do 20,30 sati.
“Uvjereni smo da su i Glovo i Hoše ovom saradnjom ponudili novu vrijednost od čega će najveću korist imati upravo krajnji korisnici naših usluga”, ističu u kompaniji Hoše komerc.