I Banja Luka će dobiti hotel Marriott

0
2563
Otvaranje hotela Courtyard by Marriott Banja Luka planirano je 1. maj 2019. godine

Najveći svjetski hotelski brend Marriott International i domaća kompanija MMI Razvoj projekata, u Banjoj Luci potpisali su franšizni ugovor o otvaranju hotela Courtyard by Marriott Banja Luka.
Direktor kompanije MMI Razvoj projekata Nada Kuzmanović istakla je da je riječ o hotelu sa četiri zvjezdice prema svjetskim standardima i da će biti izgrađen u centru Banja Luke. Zvanično otvaranje hotela predviđeno je za 1. maj 2019. godine.
“Hotel će imati 118 prostranih, elegantnih i savremeno opremljenih soba, sobe za lica sa invaliditetom, višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mjesta, restoran sa više od 100 mjesta, recepciju, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela”, navela je Kuzmanovićeva.
U ime Marriott Internationala ugovor je potpisala direktorica razvoja za Jugoistočnu Evropu Silvija Lovreta, koja je rekla da je riječ o o najvećem svjetskom hotelskom brendu sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, portfoliom od 30 hotelskih brendova, više od 1,2 miliona smještajnih jedinica i više od 100 miliona članova lojaliti kluba.