Inovativne mašine za pranje i sušenje veša Samsung 5000C serije sada su dostupne i u BiH

0
177
Samsung predstavio inovativne mašine za pranje i sušenje veša serije 5000C

Samsung Electronics predstavio je najnovija rješenja za pranje veša s mašinama za pranje i sušenje veša serije 5000C, koje nude najsavremeniju tehnologiju i ekološki prihvatljive karakteristike. Ova inovativna linija sada je dostupna i u Bosni i Hercegovini.
Korištenjem Ecobubble™ tehnologije, na mašini za pranje veša Samsung 5000C, potrošnja energije smanjena je do 70%*, jer omogućava učinkovito pranje na nižim temperaturama uz produženo vrijeme ciklusa. Ciklus s manje mikrovlakana učinkovito smanjuje ispuštanje mikroplastike u okolinu**, što postiže optimiziranom brzinom okretaja motora i intenzitetom pranja. Novodizajnirana ugrađena Wi-Fi upravljačka ploča povećava praktičnost pružajući korisnicima besprijekornu kontrolu i praćenje rada mašine putem SmartThings aplikacije.

Napredne funkcije za optimalnu njegu veša

Iskusite učinkovito pranje na niskim temperaturama s hiljadama mjehurića Ecobubble tehnologije, koja štiti boju i teksturu odjeće. Higijensko čišćenje s parom uklanja 99,9% bakterija i alergena i osigurava dubinsko i higijensko pranje***. Tehnologija digitalnog invertera osigurava vrhunsku učinkovitost i trajnost, uz 20-godišnju garanciju. StayClean ladicai funkcija čišćenja bubnja (Drum Clean) osiguravaju higijensku čistoću mašine za pranje veša i time produžavaju njezin vijek trajanja.

Inteligentno sušenje za pametan dom

Aplikacija SmartThings nudi pametnu i praktičnu njegu veša i neprimjetno povezuje vašu mašinu za pranje i mašinu za sušenje veša. Funkcija Energy pomaže u kontroli potrošnje energije, funkcija Home Care osigurava da mašina i sušilica budu u optimalnom stanju, dok funkcija Auto Cycle Link automatski predlaže odgovarajući program sušenja u sušilici nakon što je vešopran.
Sušilica veša DV5000C također se može pohvaliti novodizajniranom upravljačkom pločom koja ima ugrađen Wi-Fi i pruža poboljšanu kontrolu putem aplikacije SmartThings. Ciklus Higijenska njega eliminiše 99,9% bakterija i osigurava dubinsko čišćenje i suhog i mokrog veša. Air Refresh tehnologija osvježava odjeću bez pranja i tako joj produžava vijek trajanja, Quick Dry ciklus osigurava sušenje malih količina veša u samo 35 minuta, a Wrinkle Prevent tehnologija omogućava odjeću bez gužvanja čak i bez peglanja.
A+++ učinkovitost sušilice, tehnologija toplinske pumpe i inteligentni sistem sušenja za pametno sušenje (OptimalDry), koji koristi senzore za postizanje najboljih rezultata i održavanje kvaliteta tkanine.
Tehnologija digitalnog pretvarača osigurava veću energetsku učinkovitost, manje buke i dugotrajan rad, uz garanciju od 20 godina. Sistem filtera 2 u 1 pojednostavljuje održavanje, hvatajući prašinu i vlakna u jednom filteru i eliminišući potrebu za filterom izmjenjivača topline, što značajno olakšava održavanje.
__________
*Testirano u skladu s IEC 60456-2010 / opterećenje od 4 kg / super eko pranje hladno (WF80F5E5U4W) u odnosu na pamuk na 40°C bez Eco Bubble (WF0702WKU). Individualni rezultati mogu varirati.
** Zasnovano na ispitivanju Ocean Wise Plastics laboratorije za pranje 2 kg dukserica s kapuljačom od 100% poliestera, upoređivanjem ciklusa za sintetiku na konvencionalnom modelu Samsung WW4000T i ciklusa za smanjenje količine mikrovlakana na modelu WW7000B. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od odjeće i stvarnih uslova upotrebe.
*** Na osnovu izvještaja kompanije Intertek o pranju higijenskom parom. Uklanja 99,9% bakterija zlatnih stafilokoka i ešerihije koli. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

(Izvor: PR Samsung)