Još samo 7 dana za rane prijave na NetWork 9 konferenciju

0
1082
NetWork konferencija biće održana od 27. do 29. marta 2019. godine u Grand hotelu Neum

Približava se posljednji dan za rane prijave na NetWork 9 konferenciju. Kotizacija za učešće na konferenciji iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 31.01.2019. ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).
Radi se o jedinstvenoj prilici za sve koji su zainteresovani da učestvuju na najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini koji će se ove godine održati u periodu 27.03.-29.03.2019. godine u Hotelu Grand Neum.
NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.
IT profesionalci i stručnjaci iz svijeta biznisa i drugih područja će biti prisutni na konferenciji kako bi podijelili i razmijenili svoja znanja i iskustva. U okviru Business Day-a će se susresti uspješni bh. menadžeri i biti u prilici razmijeniti iskustva o poslovnim rješenjima koja uključuju digitalnu transformaciju, te saznati koja poslovna rješenja su se pokazala kao najbolja u BiH i regiji.
Prisustvo velikog broja ključnih pokretača digitalnih i poslovnih promjena će omogućiti uspostavljanje poslovnih i prijateljskih odnosa, postizanje poslovnih i drugih dogovora, susret sa poslodavcima i pronalazak novih poslova.
Neizostavan dio NetWork 9 konferencije biće i dobra zabava po kojoj je ovaj događaj prepoznatljiv već godinama.
Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.