Laško izazov: Za muzičke legende zapljeskalo 7 miliona fanova

0
1625
Neno Belan, Željko Joksimović i Halid Bešlić u Laško izazovu

U prvoj fazi Laško izazova tri muzičke zvijezde pljeskanjem su dobile gotovo 7 miliona glasova! I ovo je samo početak, očekuje se mnogo više pljeskanja u narednom periodu, pogotovo pred samo finale.
Neno Belan, Halid Bešlić i Željko Joksimović sastali su se u slovenačkom baru gdje je ostala samo jedna boca Laškog, pa su se odlučili boriti za nju u Laško izazovu – najvećem izazovu ovog ljeta.
Borba za osvajanje posljednje boce legendarnog slovenačkog piva već se proširila cijelim Balkanom, a muzičke zvijezde za pivo se bore kako najbolje znaju – pjevajući hitove uz zvuke gitare. Prolaznici su bili pozitivno iznenađeni ovim prizorom pa su zaplesali uz pjesmu Željka Joksimovića ‘Milimetar’, emocije im je izazvala ‘Miljacka’ Halida Bešlića, a ‘Sunčandan’ Nene Belana izmamio je pozitivnu energiju svih prisutnih.
Ko će osvojiti posljednju bocu Laškog? Upravo vi možete odlučiti pobjednika Laško izazova! Idite na lasko-challenge.com i glasajte za svog favorita!
Uz malo sreće, i vi možete osvojiti izuzetno vrijednu nagradu – Laško frižider pun piva! Svakodnevno možete glasati za svoje muzičke favorite i povećati njihovu šansu za pobjedu.