Muhidin Bićević dobitnik Porsche-a u Hifa Petrol nagradnoj igri

0
1022
Porsche Boxster otišao je u ruke Muhidina Bićevića iz Sarajeva

Nakon četiri mjeseca trajanja velike Hifa Petrol nagradne igre ‘Porsche za 100 KM Hplus goriva’, poznat je sretni dobitnik glavne nagrade. Porsche Boxster otišao je u ruke Muhidina Bićevića iz Sarajeva.
Nagradna igra trajala je u periodu od 22. aprila do 22. augusta 2019. godine. U tri kruga izvlačenja podijeljeno je preko 2000 nagrada. Finalno izvlačenje nagrada održano je i emitovano 27. avgusta na Face TV.
Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja sa ulaganjima u nove projekte, širenjem svojih usluga te pripremanjem brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce.
Hifa Petrol započela je svoj program lojalnosti uz Premium Card, koja je bila osnova za učešće u velikoj nagradnoj igri. U budućnosti, vlasnici ove kartice uživat će u brojnim pogodnostima, ali i iznenađenjima koje za njih priprema kompanija Hifa Petrol.
Spisak sretnih dobitnika nagradne igre možete pogledati na zvaničnoj web stranici kompanije Hifa Petrol odnosno linku
Istovremeno, na području Republike Srpske, kompanija Hifa Petrol organizovala je nagradnu igru ‘7 godina besplatnog HPlus goriva’. Nagradna igra realizovana je u tri kruga izvlačenja. Finalnim izvlačenjem, održanim 27. avgusta, poznati su dobitnici glavnih nagrada.
Spisak sretnih dobitnika nagradne igre ‘7 godina besplatnog HPlus goriva’ možete vidjeti na web stranici kompanije Hifa Petrol odnosno linku