Nagradna igra Grand kafe u saradnji sa marketima Tropic

0
4066
Vizual nagradne igre: Grand kafa nagrađuje da se niko ne dosađuje

Ljubitelji Grand kafe, osim što redovno uživaju i u mirisu i u ukusu ovog napitka, navikli su već da njihova vjernost bude i nagrađena. Tako Grand i ovaj put, u saradnji sa marketima Tropic, organizuje nagradnu igru naziva ‘Grand kafa te nagrađuje’, koja je počela 17. augusta i traje do 17. septembra.
U nagradnoj igri mogu učestvovati sve osobe starije od 18 godina, koje su nastanjene/imaju stalno mjesto boravka na teritoriji Republike Srpske, a učestvuje se kupovinom minimalno 500g Grand kafe Gold ili Grand kafe Aroma, na jednom fiskalnom računu (u pakovanjima od 500, 375, 200 ili 100 grama) isključivo u Tropic maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srpske. Dovoljno je poslati SMS poruku sa podacima i redoslijedom: TROPIC(razmak)broj fiskalnog računa(razmak)ime i prezime(razmak)grad iz kojeg je učesnik. SMS poruka se šalje na broj 091 112 404, a cijena SMS poruke je 0,10 KM + PDV za korisnike iz svih mobilnih mreža (BH Telecom, HT Eronet i m:tel).
“Za naše vjerne kupce i ovaj put smo spremili izuzetno vrijedne nagrade. Riječ je o telefonima Redmi Note 9 PRO, Tesla TV (50“T607 Smart), te električnim romobilima Ninebot KickScooter ES1 Segway, i sve to po pet puta, s obzirom na to da ćemo imati pet sedmičnih izvlačenja“, poručili su iz Grand kafe.
Broj kupovina i učešća nije ograničen, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre. U slučaju da isti učesnik bude izvučen više puta ostvariće pravo samo na prvu nagradu za koju je izvučen. Izvlačenje će se obavljati sedmično, a prvo izvlačenje će biti održano 25.08.2020. godine.
Dobitnici će biti objavljeni na internet stranici www.grandkafa.com. O terminu i lokaciji preuzimanja nagrade organizator će se dogovoriti sa dobitnikom.