NLB Banka Sarajevo i ove godine podržala fudbalske klubove u FBiH

0
1365
Lidija Žigić: NLB Banka nastavlja pomagati sportske klubove

Sa željom da podrži razvoj sporta u našoj zemlji, NLB Banka d.d. Sarajevo i ove je godine obnovila sponzorske ugovore sa FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Sloboda iz Tuzle, NK Široki Brijeg, te HŠK Zrinjski iz Mostara.
“Veoma nam je drago što ćemo i ove godine nastaviti uspješnu saradnju sa fudbalskim klubovima iz FBiH i ponosni smo što možemo dati svoj doprinos i podržati njihov rad. NLB Banka već dugi niz godina daje podršku društvenoj zajednici kroz razne projekte. Smatramo da je ulaganje u sport od velikog značaja za našu državu, posebno u vidu promocije naše države”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.
Osim fudbala, NLB Banka je u u ovoj godini podržala i druge sportove, kao što su: košarka, rukomet, hokej, ples i mnoge druge.
“Ponosni smo što možemo biti dio ove priče i nadamo se što boljim daljnjim uspjesima naših klubova”, dodala je Lidija Žigić.
NLB Banka, kao društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice, na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Svojim doprinosom, NLB Banka nastoji podržati razne projekte u privredi, ekologiji, kulturi, sportu i mnogim drugim za opće dobro društvene zajednice.