NLB Banka Sarajevo: Novogodišnji kredit, keš kredit koji donosi poklone

Klijenti su u mogućnosti aplicirati za nenamjenski gotovinski kredit do 50.000 KM, te dobiti na dar fitnes sat Xiaomi MI Smart Band 6 pametnu narukvicu

0
138
NLB Banka Sarajevo pripremila novu specijalnu ponudu gotovinskih kredita sa brojnim pogodnostima

NLB Banka d.d. Sarajevo je pripremila novu specijalnu ponudu gotovinskih kredita sa brojnim pogodnostima.
Uz najpovoljnije kamatne stope i dodatne pogodnosti, obradujte svoje najdraže prigodnim poklonima za praznike i počastite i sebe Xiaomi Mi Smart Band 6 pametnom narukvicom koju dobijate uz realizaciju kredita u periodu od 1. do 31. decembra ove godine.
Klijenti su u mogućnosti aplicirati za nenamjenski gotovinski kredit do 50.000 KM, te dobiti na dar fitnes sat Xiaomi MI Smart Band 6 pametnu narukvicu. Poklon će dobiti prvih 100 klijenata koji realizuju kredit, a kredite možete podići sa efektivnom kamatnom stopom već od 3,44%, uz niže naknade za online apliciranje za kredit i mogućnost odobravanja grace perioda od 6 mjeseci unutar kojeg se plaća samo kamata mjesečno.
U danima novogodišnjeg raspoloženja i priprema za predstojeće praznike NLB Banka ovom ponudom želi klijentima omogućiti dodatnu finansijsku podršku i pomoć u ostvarenju njihovih ličnih i porodičnih planova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here