NLB Banka Sarajevo: Vrijedne nagrade za korisnike mobilnog bankarstva

0
666
Nagradna igra će se odvijati u ciklusima, gdje prvi ciklus započinje 15.02.2022.

NLB Banka je pokrenula nagradnu igru pod nazivom ‘Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji!’ za sve klijente fizička lica koji imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u mobilnu aplikaciju.
Svi klijenti koji koriste uslugu imaju priliku da osvoje jednu od vrijednih nagrada: Samsung Galaxy Z Flip mobilni telefon, Playstation 5 konzolu, laptop marke HP, Samsung Galaxy Watch 4 pametni sat i Panasonic bežične bluetooth slušalice.
“U doba digitalne transformacije bankarskih usluga, uviđamo prednosti i praktičnost digitalnih tehnologija. M-Bank je mobilna aplikacija NLB Banke Sarajevo koja vam omogućava dostupnost Banci 24 sata na dan, obavljanje transakcija po znatno nižim naknadama bez nepotrebnog čekanja u redovima u poslovnicama Banke. Brza, jednostavna i sigurna za korištenje, olakšava vaše svakodnevne transakcije u svega nekoliko poteza, štedeći vrijeme i novac, a ovaj put donosi i vrijedne nagrade“, poručuju iz NLB Banke.
Aplikaciju mobilnog bankarstva NLB Banke možete preuzeti sa Google Play trgovine za Android telefone sa linka, te sa App Store trgovine za Apple uređaje sa linka.
U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica, klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo sa teritorije Federacije BiH. Nagradna igra će se odvijati u ciklusima, gdje prvi ciklus započinje 15.02.2022. godine, a nagradna igra traje do 15.12.2022. godine.
Više o nagradnoj igri, trajanju i pravilima možete saznati na ovom linku.