NLB karticom plaćaj i 20 posto u novčanik vraćaj

0
655
Saradnja NLB Banke Sarajevo i Korpa.ba servisa: Nove pogodnosti za klijente

NLB Banka d.d. Sarajevo je omogućila nove pogodnosti za sve svoje klijente i u saradnji sa Korpa.ba servisom pokrenula kampanju ‘NLB karticom plaćaj i 20 posto u novčanik vraćaj’.
Popust se ostvaruje na narudžbu hrane ili pića preko servisa Korpa.ba, koji je platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda, namirnica i hrane. Uz ovaj servis kupci mogu iz udobnosti svoga doma, sa posla ili nekog drugog mjesta, putem mobilne aplikacije koja je brza i besplatna, naručiti bilo koji proizvod iz njihove ponude. Dostava stiže na adresu brzo i jednostavno.
Korpa.ba aplikaciju moguće je skinuti sa Google Play Storea za korisnike Android uređaja, odnosno sa App Storea za korisnike Apple uređaja.
Sve navedene proizvode, hranu ili piće na Korpi moguće je platiti bilo kojom NLB karticom i 20 posto sredstava od ukupne narudžbe, uključujući i iznos dostave, se vrati u vidu korpa kredita na profil korisnika koji se može iskoristiti u narednoj kupovini, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na vašem pametnom telefon.
Navedena pogodnost je dostupna isključivo na Korpa.ba servisu i traje od 15.01.2021. do utroška sredstava planiranih za ovu promociju. Ovaj servis je za sada dostupan u Sarajevu i Mostaru, a uskoro kreće i na području grada Tuzla.