Nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita Sparkasse Bank

Pod novim sloganom 'Vjeruj u sebe' Sparkasse Bank predstavila novi akcijski nenamjenski kredit sa do sad najnižom nominalnom kamatnom stopom već od 1,49%, i efektivnom 1,79%

0
759
U ponudi Sparkasse Bank novi nenamjenski kredit bez hipoteke, u iznosu do 50.000 KM

Pod novim sloganom ‘Vjeruj u sebe’ Sparkasse Bank predstavila novi akcijski nenamjenski kredit sa do sad najnižom nominalnom kamatnom stopom već od 1,49%, i efektivnom 1,79%.
“Nastojeći da klijentima obezbijedimo što povoljniji pristup nenamjenskim sredstvima, kreirali smo novi nenamjenski kredit bez hipoteke, u iznosu do 50.000 KM što je trenutno maksimalan iznos kredita za nenamjensko trošenje na tržištu. Nominalna kamatna stopa je do sada najniža u ponudi Sparkasse Bank i iznosi već od 1,49%, efektivna 1,79%, te je fiksna za kredite sa rokovima otplate do deset godina. Kredit se može realizovati bez troškova obrade, a u slučaju odabira iznosa do 40.000KM i bez police osiguranja“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora prodaje za stanovništvo i mala preduzeća Sparkasse Bank.
Mnogobrojne pogodnosti navedene ponude, čine ovaj akcijski kredit idealnim izborom u slučaju potrebe za uređenjem stana, putovanjem, kupovinom novog automobila i slično.
Akcijska ponuda predstavljena je u kampanji pod novim korporativnim sloganom ‘Vjeruj u sebe’ kojim iz Banke žele poručiti klijentima da vjeruju u svoje želje i ciljeve te da im Banka kao partner uvijek stoji na raspolaganju u njihovom ostvarenju.
Akcijska podnuda predviđa posebne uslove i u dijelu ostalih kredita, te nudi stambene i zamjenske kredite, po nominalnoj kamatnoj stopi već od 2,79%, efektivnoj 3,08%, pri čemu klijenti kod kredita sa rokom otplate do deset godina, biraju fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu.
Više informacija o navedenim akcijskim pogodnostima i uslovima proizvoda, zainteresovani mogu dobiti putem Info linije Sparkasse Bank 033 280 300, ili na službenoj stranice Banke: https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo.