Novi ured GRAWE osiguranja u Mostaru: U ponudi brojne pogodnosti osiguranja

0
1528
GRAWE osiguranje u Mostaru svečano otvorilo svoj novi ured na adresi Alekse Šantića broj 8

Kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo jučer je u Mostaru svečano otvorila vrata svog novog ureda na adresi Alekse Šantića broj 8. Otvorenju su prisustvovale brojne zvanice i novinari.
“Naš novi ured u Mostaru je prozvod ujedinjenosti ureda GRAWE 1 Mostar i ureda akvizirane kompanije VGT. Sretni smo što će od sada na jednom mjestu svi građani Mostara, imati mogućnost upoznati se sa našim vrhunskim ponudama te se detaljno informisati o brojnim aktuelnim pogodnostima. Novim, zajedničkim uredom, s potpuno novim ambijentom, cilj nam je unaprijediti, pojednostaviti i pospješiti način prodaje, ugovaranja programa osiguranja i informisanja klijenata“, kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.

Presijecanjem svečane vrpce otvoren novi ured GRAWE osiguranja u Mostaru

Prilikom svečanog otvorenja novog ureda GRAWE osiguranja uručene su i vrijedne donacije Centru za stara i iznemogla lica-osobe Mostar, Ekološko-roniteljskom klubu LEUT i Udruženju za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama SUNCE Mostar. Na taj način je kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u lokalnu zajednicu i njen razvoj.
O atraktivnim programima i pogodnostima osiguranja već nakon otvorenja novog ureda mogli su se uvjeriti građani i privredni subjekti Mostara.
GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je pripremilo i specijalnu pogodnost za prvih 20 klijenata u novom uredu, koji odaberu i ugovore neki od velikog broja ponuđenih programa osiguranja, u vidu police putnog zdravstvenog osiguranja za 8 dana.
Iz GRAWE osiguranja podsjećaju na aktuelnu ljetnu ponudu osiguranja imovine pod nazivom ‘GRAWE DOM- Vaš dom u sigurnim rukama’. Uz posebne pogodnosti ugovaranja police osiguranja za Vaš dom, bezbrižno otputujte i iskoristite dane odmora, a osiguranje svoje imovine povjerite GRAWE, osiguranju na Vašoj strani!
Na svečanom otvorenju ureda je također istaknuta jedna nova fleksibilna pogodnost za vjerne, ali i potencijalne korisnike: GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je uvelo kartično plaćanje na POS terminalima sa dvije opcije plaćanja: jednokratno i obročno (na maksimalno 6 rata). POS terminali su napravljeni u saradnji s UniCredit bankom i nalaze se u novootvorenom uredu GRAWE-a u Mostaru. Radno vrijeme ureda u Mostaru je radnim danima od 7:30 do 16:00 sati.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 190 godina dugoj tradiciji matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Protekla 2018. godina je jubilarna godina za GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo koje se može pohvaliti sa 20 godina veoma uspješnog razvoja i rada u BiH.
Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo su trenutno dostupne u čak 85 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 382 zaposlenika. U narednom periodu GRAWE osiguranje nastavlja sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.

Vezani tekst: GRAWE DOM – Vaš DOM u sigurnim rukama