Osiguranje od nezgode – novi proizvod Sberbank BH

0
1489
Alen Ražanica, direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH

Sberbank BH ima novi proizvod. ‘Osiguranje od nezgode’ je ekskluzivno kreirana ponuda osiguranja koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Banke.
“Niko od nas ne može izbjeći nepredviđene događaje. Ponekad nas zadesi nezgoda samo zbog toga jer smo u pogrešno vrijeme bili na pogrešnom mjestu. Želeći zaštiti naše klijente od nezgode i nepredviđenih okolnosti, te im osigurati određenu slobodu tokom cijele godine, u saradnji sa našom partnerskom osiguravajućom kućom, kreirali smo posebno osiguranje od nezgode. Jedan od benefita ove vrste osiguranja je i taj što pokriva troškove liječenja u zemlji i inostranstvu, kao i na privatnim polikilinikama”, izjavio je Alen Ražanica, direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH.
Cijena ugovaranja police ‘Osiguranja od nezgode’ iznosi 69 KM jednokratno, a korisnik je osiguran 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u svijetu.
Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode, saopćeno je iz Sberbank BH.