Otvoren Sarajevo Wine Weekend festival, podrška NLB Banke

0
755
NLB Banka petu godinu zaredom sponzor Sarajevo Wine Weekend festivala

U Domu Oružanih snaga BiH danas je svečano otvoren 15. međunarodni Sarajevo Wine Weekend festival.
Kao ponosni sponzor ovog najvećeg vinskog festivala u regiji već petu godinu za redom, NLB Banka d.d. Sarajevo je, u saradnji sa Mastercard-om, za sve goste pripremila niz pogodnosti.
Posjetioci će tako imati priliku svoje ulaznice plaćati na POS terminalima sa beskontaktnim Mastercard karticama, a osim toga, sve goste koji budu plaćali NLB Mastercard karticom očekuje poklon, ovisno o broju transakcija koje budu napravljene.
“Sarajevo Wine Weekend festival jedan je od projekata koji rado podržavamo, jer je nama u NLB Banci među strateškim prioritetima sudjelovanje u kulturnom životu zajednice u kojoj poslujemo. Ovaj festival, osim vinske industrije, promoviše bosanskohercegovaču kulturu, turizam, ali i gastro ponudu i ponosni smo što smo prijatelj ovakvog projekta. Ovom prilikom pozivam sve posjetioce da posjete štand NLB Banke i vide koje smo pogodnosti pripremili za njih“, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić.
Sarajevo Wine Weekend festival održava se 18. i 19. oktobra u Domu oružanih snaga BiH u periodu od 16 do 22 sata, a ove godine je najavljeno učešće 70 vinarija, od kojih će se 20 premijerno predstaviti publici u Sarajevu.