Otvorene dvije nove Konzum prodavnice u Zenici: Posao dobilo 13 radnika

0
404
Novi objekti se prostiru na površini 260 m² i 200 m² te nude bogatu ponudu namirnica

Širenje maloprodajne mreže prodavnica Konzum je nastavio otvaranjem dvije nove prodavnice u Zenici. Danas je otvarena nova prodavnica u sklopu zeničkog poslovnog objekta Bajra na adresi Zmaja od Bosne 2, dok je početkom sedmice otvorena prodavnica na adresi Ivana Gundulića bb.
Novi objekti se prostiru na površini 260 m² i 200 m² te nude bogatu ponudu svježeg voća, povrća, mesa, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, slatkiša, kao i proizvoda za njegu, higijenu i kućanstvo. U novim prodavnicama zaposleno je 13 zaposlenika.
Podsjećamo, krajem prošle sedmice otvorena je još jedna nova prodavnica Konzuma u Istočnom Sarajevu.
Povodom otvorenja novih prodavnica u Zenici predstavnici Konzuma uručili su vrijednu donaciju u robi, ustanovi za zbrinjavanje djece bez roditeljskog staranja ‘Dom porodica’ iz Zenice.
“Sretni smo jer smo u prilici povodom otvorenja naših novih prodajnih objekata u Zenici podijeliti radost sa mališanima u dječijem domu u Zenici, te smo donirali oko tonu namirnica koje će im vjerujemo biti od koristi. Zadovoljstvo nam je jer smo sada u Zenici prisutni sa dva nova prodajna objekta na atraktivnim i pristupačnim lokacijama u kojima smo zaposlili 13 zaposlenika“, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.
Povodom otvorenja prodavnice u poslovnom objektu Bajra, danas je za sve kupce pripremljen veliki kulinarski show sa Hamidom Kujrakovićem, nagrade na kolu sreće, posebna akcijska ponuda, a za mališane vesela zabava sa maskotama Zdravoljubaca. I u narednim danima kupce u novootvorenoj prodavnici očekuju brojna iznenađenja i pokloni, a za sve one koji žele brže sakupiti naljepnice za Zdravoljupce u nedjelju, 18.10. u Konzumu će poklanjati duple naljepnice.