Petogodišnja garancija za Nissan automobile

0
1321
Aktuelnu gamu Nissan vozila u BiH sa novom petogodišnjom garancijom predvode Juke, Qashqai i X-Trail

Svi Nissanovi novi automobili kupljeni od šestog mjeseca 2018. godine pokriveni su tvorničkom garancijom od 5 godina ili 160.000 pređenih kilometara u zavisnosti šta prije nastupi.
U Nissanu su odlučili da produže svoju vezu sa kupcima koji se sad mogu osloniti na besprijekorno funkcionisanje automobila punih pet godina. Garancija vrijedi na području cijele Evrope u svim ovlaštenim Nissan servisima.
Ukoliko je vozilo pokriveno navedenim vremenskim razdobljem, odnosno kilometražom, svaki servisni zahvat na vozilu koji podliježe garancijskim uslovima će biti obavljen bez naknade. Nissan garancija obuhvata i pomoć na cesti 24 sata dnevno.
Pravo na garanciju obavezno zahtjeva i pridržavanje programa o održavanju koje propisuje proizvođač. Zato je svaki vlasnik novog Nissan vozila dodatno zaštićen postprodajnom uslugom od strane ovlaštenog servisa sa stručnim osobljem i sa originalnim Nissan dijelovima cijelih pet godina, odnosno 160.000 km.
Aktuelnu gamu Nissan vozila u BiH sa novom petogodišnjom garancijom predvode crossoveri Juke, Qashqai i SUV model X-Trail, a potpune informacije o cjelokupnoj ponudi vozila i neponovljim uslovima petogodišnje garancije dostupne su u mreži ovlaštenih koncesija: AK Union – Banja Luka, Guma M – Mostar, AutoHIT – Sarajevo i Guma M – Tuzla.