Pogodnosti plaćanja Mastercard karticama

0
594
Plaćanjem Mastercard karticama ostvarite pogodnosti pri kupovini

Najljepše i najzabavnije doba godine je već počelo. Iskoristite mogućnost da uživateu zimi i neprocjenjivim trenucima koristeći Mastercard kartice.
U Sarajevu možete posjetiti Winter Time i Kuću čokolade na platou Skenderija, gdje za plaćanje beskontaktnim Mastercard karticama od 18 sati možete birati između nekoliko ponuda spremljenih za sve uzraste i posjetitelje – toplačokolada, kolačiči, piće ili grickalice.
Ako krećete na put automobilom, na Petrol BH benzinskim stanicama plaćajte Mastercard beskontaktnim karticama i prilikom svake transakcije u iznosu od 50KM i više, ostvarite povrat od 5% vrijednosti računa na Zlatnu Petrol karticu.
Za ljubitelje planina, na Jahorini, plaćajte Mastercard karticama i ostvarite pogodnosti za kupovinu ski karata iličasova u ski školi. Ponuda na Jahorini vrijedido kraja skijaške sezone 2019/2020.
Uživajte u snježnim trenucima koji vas očekuju ove zime uz brzu, sigurnu i jednostavnu kupovinu sa Mastercard karticama. Za više detalja o ovim i ostalim ponudama, posjetite www.mastercard.ba