Poslovne novine i LRC u Tešnju predstavljaju projekte za 2018.

0
1126
Poslovne novine su kroz više od 45 godina postojanja prepoznale važnost promocije uspješnih kompanija

Četrnaesti po redu Sajam privrede u Tešnju biti će održan od 10. do 13. maja, a kao i proteklih godina očekuje se učešće velikog broja privrednika iz naše države i inostranstva, predstavnika privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.
Učešće na prestižnoj manifestaciji uzeli su Poslovne novine i LRC Business Intelligence System, koji će predstaviti svoje projekte za 2018. godinu. Poseban akcent biti će stavljen na projekte: 100 najvećih, Pouzdanost, Brzorastuće kompanije, te Gradovi, općine i biznis.
Kolika je njihova važnost najbolje ilustrira podatak da su sadržajno i medijski već odavno regionalnog karaktera, a od ove godine projekt 100 najvećih zvanično će se implementirati u Crnoj Gori. Prodajom franšize, naime, stekli su se uvjeti da ovaj projekt okupi i istakne najbolje privrednike i u susjednoj zemlji.
Poslovne novine su kroz više od 45 godina postojanja prepoznale važnost promocije uspješnih kompanija, koje svojim djelovanjem i vrhunskim rezultatima doprinose stvaranju povoljnije poslovne klime i utječu na stvaranje pozitivnog mišljenja domaće i svjetske javnosti o privredi naše zemlje.
Tako je bh. javnost dobro upoznata sa centralnim manifestacijama koje Poslovne novine organiziraju za vodeće menadžere i vlasnike kompanija, te predstavnike diplomatskog kora, a njihovi projekti imaju veliku vrijednost među bh. privrednim subjektima, s obzirom na to da se priča o uspješnosti, profesionalizmu, optimizmu, motivaciji i istinskim društvenim vrijednostima.