Poslovnica Brčko Wiener osiguranja još bliže klijentima

0
3476
Dani otvorenih vrata: Na novoj adresi u Brčkom klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja

U sklopu posebne promocije ‘Dani otvorenih vrata’, Poslovnica Brčko Wiener osiguranja otvorila je svoja vrata svim sugrađanima, na novoj lokaciji u savremeno opremljenom prostoru na adresi Bulevar mira 32, na glavnoj cesti u centru Brčkog.
U skladu sa strategijom Wiener osiguranja za modernizaciju i optimizaciju prodajne mreže, unapređenja ponude i postizanja što većeg zadovoljstva klijenata, Poslovnica Brčko je odnedavno pojačana sa novim menadžmentom i preseljenaje na novu lokaciju koja je više dostupna klijentima.U savremeno opremljenom prostoru, klijenti mogu da dobiju sve što im je potrebno od osiguranja, po veoma povoljnim uslovma i sa posebnim pogodnostima u sklopu ‘Dana otvorenih vrata’.
“Brčko Distrikt je jedno od najvažnijih tržišta za Wiener osiguranje jer smo tu prisutni već jako dugo i tržište ima veliki potencijal. Naša želja je da se što više približimo klijentima i da im ponudimo najbolje proizvode osiguranja po veoma povoljnim uslovima, uz zagarantovanu isplatu štete. Wiener osiguranje na području Brčko Distrikta već ima veliki broj klijenata, fizičkih i pravnih lica, te nam je u planu da taj broj povećamo. Mi nudimo najbolju osiguravajuću zaštitu za imovinu i život jer smo dio jedne od najveći osiguravajućih grupacija u Evropi – Vienna Insurance Group, a posebno smo specijalizovani za osiguranje velikih kompanija, bilo proizvodnih ili uslužnih. Shodno navedenom,Poslovnica Brčko preseljena je na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i opremljena po najsavremenijim standardima“, izjavila je Sanela Todorović, rukovodilac Poslovnice Brčko.
Ona je dodala da je ovo samo dio napora na postizanju što većeg zadovoljstva njihovih postojećih i budućih klijenata, kroz veću dostupnost, unapređenje usluge, jačanje ponude proizvoda osiguranja i poboljšanja korisničkog iskustva.
Na novoj adresi u Brčkom klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranja,od 8 do 16h svakog radnog dana.
Wiener osiguranje VIG članica je vodeće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi Vienna Insurance Group i ubraja se među top 10 osiguravajući kuća na tržištu BiH. Prošle godine Wiener osiguranje je ostvarilo oko 31,5 miliona premije, preko razgranate mreže od 50 poslovnica u svim većim gradovima BiH.
Wiener osiguranje ima preko 50.000 klijenata, vodeće je osiguranje na polju životnih i osiguranja imovine, a već nekoliko godina zaredom je lider u isplati šteta – samo po osnovu šteta od katastrofalnih poplava iz 2014. isplaćeno je preko 60 miliona KM.