Poziv je otvoren: Nominujte predavanje za NetWork 12 konferenciju

0
54

NetWork konferencija ponovo otvara svoja vrata za sve koji žele podijeliti svoje znanje i iskustvo. Od 23. do 25. oktobra 2024. godine, Grand Hotel Neum će opet postati epicentar inovacija, tehnologija i poslovnih trendova. Sa ovogodišnjim sloganom ‘The Power of Connection’, NetWork 12 ističe važnost povezivanja i saradnje u digitalnom dobu.
Tim povodom, otvoren je poziv za nominacije predavanja za NetWork 12 do 10. septembra 2024. godine. Pozivaju se stručnjaci i entuzijasti iz IT sektora da prijave svoje predavanja i doprinesu izvanrednom programu ove konferencije. Svoja predavanja možete nominovati registracijom na stranici https://www.networkkonferencija.ba. Nakon registracije, odaberite opciju ‘Predavač’ i unesite potrebne podatke o sebi i svom predavanju. Ova prilika omogućava izlaganje najnovijih ideja, tehnologija i primjera dobre prakse pred renomiranom publikom i kolegama iz industrije.
Kada je riječ o sadržaju narednog NetWorka, u fokusu će biti teme iz sljedećih oblasti:
– Artificial Intelligence (AI) & Generative AI
– Machine Learning (ML)
– Cloud Technology
– Security & Compliance
– Infrastructure
– Productivity & Hybrid Work
– Virtual Reality
– FinTech
– GreenTech
– Blockchain
– Big Data
– E-commerce
Prilikom nominacije predavanja neophodno je odrediti i tehnički nivo predavanja, kako bi isto, ukoliko bude prihvaćeno, na konferenciji pronašlo odgovarajuću publiku. Preporučuje se prijavljivanje tema iz navedenih oblasti, odnosno aktuelnih tema koje nisu ranije obrađene na ovoj ili drugim konferencijama.
Predavanja će trajati 45 minuta. Kriterij za odabir predavanja zasniva se na procjeni kvaliteta same nominacije, vašeg prethodnog iskustva kao predavača na srodnim konferencijama ili referencama i titulama koje vas potvrđuju kao stručnjaka i predavača. Predavanja se mogu držati na bosanskom, hrvatskom, srpskom ili engleskom jeziku.